Seniors

KFC en Opoeteren blijven ongeslagen

Voordat de kanonnen Grimbie, Wijchmaal, Kadijk en Lommel Kolonie komen trok KFC naar Stokkem.Stokkem leek een ideale tegenstander voor een nieuwe driepunter. Stokkem had immers tweemaal op rij verloren en wij hebben nog geen kennis gemaakt met een nederlaag. Het liep wat anders. Engelen scoorde wel zijn vijfde doelpunt en is daar mee de topschutter van de reeks maar bij Stokkem liep ene Florczak rond en daar wisten onze jongens niet zo goed raad mee. Emmers kreeg meer werk dan hem lief was en moest zich toch eenmaal gewonnen geven. Een gelijkspel, een gemiste kans om de leiding te pakken want…Grimbie had de moeilijke verplaatsing naar Kattenbos. Kattenbos wou absoluut de leider vloeren  maar Grimbie liet zich niet doen. Alle hens aan dek en soms ging men over de schreef met het gevolg twee rode kaarten. Niet alleen frustatie op het veld maar ook ernaast. Lijnrechter Cillen kreeg te maken met een bezoekende  supporter die veranderde in een lama. De gevolgen ken je dan wel. Met negen man hield Grimbie nog lang de  spanning in de match maar moest zijn meerdere erkennen in Kattenbos. Kattenbos komt hierdoor mee aan de leiding.

De stand geeft aan dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Het is echt drummen. Tussen nr 1 en nr 9 is een kloofje van drie punten. Opvallend was dat Wijchmaal en Kadijk weer niet konden winnen. Ze moesten tevreden zijn met een draw. De buren uit Kaulille hadden vertrouwen getankt in Kolonie, weer drie doelpunten in het netje en dat was eentje meer dan Juve. De poederjongens zijn met 6/6 dik content.

Hekkesluiter blijft Opitter met nul punten en de grootste slokop was Grote Brogel met zes goals. Volgende week moeten die ploegen tegen elkaar , wat dat geven dan zien we dan wel weer. Ciao.

One Reply to “KFC en Opoeteren blijven ongeslagen

Comments are closed.