Seniors

Grimbie 69 en Lommel Kolonie zijn de verassende leiders

Hechtel wou na de nederlaag tegen Stokkem absoluut niet verliezen tegen KFC. KFC wordt als de titelkandidaat beschouwd en niet verliezen betekent dan de nul houden. Het gevolg was dat er rode muur werd op getrokken. Voor een muur te slopen heb je geduld nodig en onze jongens probeerde zoveel mogelijk de bal het werk te laten doen. De dubbele gordel leek te sterk …Maar Bart Engelen kon zich in de slotminuut toch door de gordel wurmen en Hechtel was eraan voor de moeite. 1-2 en de eerste zege was binnen. Oef. De andere titelkandidaat Wijchmaal mocht op bezoek bij Opoeteren. Opoeteren met een resem gekwetsten maar met een grote doos vertrouwen behaalde ook in de slotminuten de driepunter. Met een 4/6 tegen de titelkandidaten zijn ze aan de Maaskant dik tevreden.

Geen titelkandidaat maar toch op kop is Grimbie 69. Vorige week zes, nu weer drie doelpunten en allemaal in het laatste kwartier gemaakt. Zij blijven dan ook de trotse leider. Lommel Kolonie is de tweede ploeg die nog honderd procent heeft. Opitter werd het tweede slachtoffer. Opitter blijft zo puntenloos net als Hechtel en Kinrooi.

Kaulille kreeg met Kadijk een stevige brok voor de kiezen . De poederjongens kwamen tweemaal op achterstand. Coach Leen vond de juiste oplossing door Braeken die in de voorbereiding naar lieve lust scoorde maar uitviel door een blessure in te brengen. Braeken was nog maar een paar minuten op het veld en bingo. Kaulille kon de drawscore nu behouden en was gelukkig met dit punt.

Tenslotte mochten As, Juve  en Louwel ook hun eerste zege vieren.

Volgend weekend gaan onze Leeuwen op zoek naar de eerste thuiszege tegen As. Ik zou zeggen kom eens zien of het hun lukt en met jullie aanmoedigingen gaat dat een stuk gemakkelijker.