Seniors

Doelpuntenkermis

De voetballers hadden veel goesting op deze voorlaatste  speeldag. 38  xGOAAL GOAAL .Om een hese stem van te krijgen. Achel bracht aan zijn titel nog wat extra glans door een thuis zege tegen Kattenbos. Kattenbos dat de eerste periodetitel nipt aan hun neus zag voorbijgaan door toedoen van onze jongens is daarna flink teruggezakt. Het is een middenmoter geworden.

KFC behaalde een mooie draw bij tweede periode kampioen Park Houthalen. Wie weet komen we deze ploeg nog tegen in de eindronde. Monsterscores waren er in Kadijk en Peer SV. Dit bleef niet zonder gevolgen. De 7-2 pandoering die V. Lommel kreeg in Kadijk levert een ticket op voor eindronde voor degradatie. Peer SV had aan vier doelpunten niet genoeg om te  winnen, de mannen van Herkol wisten het doel eenmaal meer te vinden.De degradatie voor Peer SV is een feit. Viversel behaalde het derde gelijkspel op rij en dit is voldoende om volgend seizoen terug in derde provinciale te spelen.

De laatste speeldag gaat het nog om knikkers voor Herkol en Stal . Wie pakt het derde ticket voor de eindronde voor promotie naast KFC Hamont 99 en Park Houthalen.Herkol heeft de beste papieren dankzij een overwinning meer maar voetbal dan kan raar lopen.

Update: een collega merkte op dat Herkol al zeker was van het ticket. Hij heeft gelijk, de tickets zijn verdeeld: periodewinnaars KFC Hamont 99, Park Houthalen en de best gerangschikten Herkol en Stal spelen de eindronde voor promotie.