Jeroen Peeters scoort de 2-0
Ons eerste elftal is het nieuwe seizoen begonnen met een 4-1 thuisoverwinning tegen Heusden-Zolder, al geven de cijfers niet helemaal de verhouding tijdens de wedstrijd weer.
Verslag
KFC begint aan deze eerste match zonder de geschorste en geblesseerde Jochen Jansen. Op de tribune is het voor een aantal supporters toch nog wennen aan de mondmaskers, iets wat (helaas) bij deze tijden hoort.
Al vroeg in de wedstrijd zijn Jasper Reyskens en Arne Vromans dicht bij de openingstreffer, hij mikt van dichtbij op keeper Pauwels. Op het kwartier zet de thuisploeg veldoverwicht over in een voorsprong: Jorne Thys knalt van ver op goal, doelman Pauwels lost de bal en sluipschutter Tim Strijbosch tikt de 1-0 binnen.
Hamont is de eerste helft duidelijk de betere ploeg: er wordt goed bewogen, de gretigheid is er. De eerste bal tussen de palen vanwege de bezoekers noteren we voorbij het halfuur; Marnick Emmers heeft geen problemen met het schotje van Brent-Gilissen. Met de rust in zicht zien we een steal van Jeroen Peeters, hij plaatst de bal netjes naast de bezoekende doelman. We gaan zo rusten met een terechte 2-0.

Read More

Anne Ceulemans
KFC, zonder Marie Gorssen (huwelijk) en Martine Nijs (licht gekwetst, zit op de bank) komen tegen Genk in het eerste halfuur achter met 0-3 door een efficiënter Genk. Na de rust zien we een beter KFC en in de 75′ scoort Anne Ceulemans de aansluitingstreffer. Onze vrouwen blijven proberen maar in de 90′ scoort Genk de 1-4. Misschien een beetje te zware nederlaag. Hopelijk volgende week vrijdag een overwinning in Bilzen .