De Euro-Cup van KFC Hamont 99 heeft de voorbije decennia een ijzersterke reputatie opgebouwd in de categorie jeugdvoetbaltornooien van Euro-Sportring. Deze Nederlandse stichting organiseert over heel Europa evenementen waar de voetballende jeugd elkaar treft. Euro-Cup scoort in de evaluaties bij de top van de Belgische tornooien, onder andere door de mooie accommodatie, een strakke organisatie en de tomeloze inzet van tientallen vrijwilligers.

Euro-Sportring wenste een groter en internationaler tornooi, net als in Lommel en Hasselt. Na overleg met KFC Hamont 99 werd met K. Achel VV de ideale partner gevonden. Deze club beschikt over een ruime en moderne thuisbasis en kan ook rekenen op een ruime schare vrijwilligers. Én het bestuur wil zo’n groter tornooi proberen waar te maken.

Read More

FC MAASLAND NO – STAL SPORT 1 – 0
RACING PEER – N. GRUITRODE 1 – 0
KFC HAMONT 99 – RC REPPEL 4 – 2
FC ANADOL – VV STOKKEM gestaakt
LUTLOMMEL VV – K.ST. ELEN 0 – 0
SP.GROTE HEIDE – TURKSE FC 6 – 0
S.K. MEEUWEN – FC PAAL-TERVANT A 1 – 1
FC EKSEL – LINDELHOEVEN VV 1 – 0

De match Anadol-Stokkem is gestaakt nadat een speler rood kreeg en 4 spelers geblesseerd uitvielen.

De 2-1 van Ferren Peeters
Elen had de beste papieren in de strijd om de periode, maar beet z’n tanden stuk op Lutlommel: 0-0 was daar de eindstand. Het eerste elftal van KFC versloeg de buren uit Reppel na een spannende wedstrijd met 4-2.
Zo werd het ene punt achterstand op Elen in de 2e periode uiteindelijk omgebogen in 2 punten voorsprong. Hamont kan zich aldus opmaken voor een verlengstuk aan de competitie.
[UPDATE] Het matchverslag staat online.
[UPDATE2] Er zijn ook ruim 40 wedstrijdfoto’s beschikbaar.