Jeugd

Verslag eindeseizoensfeest miniemen


Ter afsluiting van het seizoen 2008-2009 fietsten 28 miniemen (A en B) samen met de trainers Willy, Harry en Rob naar de Achelse bossen voor een rondleiding in de Tomp (bedankt Guido!), gevolgd door een ijsje bij het Mulke. De trainers hadden hierna enkele opdrachten bedacht waarin 4 ploegen tegen elkaar streden om zoveel mogelijk water over te houden en zoveel mogelijk eieren heel te laten. Dat dit niet bij alle ploegen even goed lukte, maakte het alleen nog maar leuker voor de rest.
Rond 18 uur hadden we afgesproken met de ouders, broertjes en zusjes (in totaal maar liefst 90 man!) in de parochiezaal van Hamont-Lo, waar iedereen door de trainers getrakteerd werd op hotdogs en hamburgers à volonté. Na het officiële gedeelte met de nodige dankwoordjes en cadeautjes, volgde een lekkere, frisse pint om het seizoen op een leuke manier af te sluiten.

Langs deze weg willen de trainers (Willy, Harry, Jens en Rob) dan ook heel graag de spelers en hun ouders nog eens uitdrukkelijk bedanken voor het prachtige seizoen. Hun bereidheid om altijd en overal te helpen deed ze heel veel plezier.