Nieuws

Geslaagde audit van Dexia Foot Pass


Op dinsdag 16 juni werden in Affligem de sterren uitgedeeld van de audits die Dexia Foot Pass het voorbije seizoen heeft georganiseerd. KFC Hamont 99 had ook een audit laten uitvoeren, wat een vereiste was om de subsidie te ontvangen voor het jeugdvoetbal.

Onze club heeft één ster behaald (maximum voor een Basic Audit was 2 sterren) en is daardoor de komende 3 jaar gecertificeerd.
Bijna 130 clubs hadden een audit gekregen; hiervan hebben 51 verenigingen 1 of meerdere sterren gekregen, de andere clubs dus geen enkele. Vorig jaar hebben er nog een 20-tal clubs een certificering behaald zodat we kunnen stellen dat we bij de 70 Vlaamse clubs horen die gecertificeerd zijn.

Bedankt nog aan allen die meegewerkt hebben aan de voorbereiding van deze audit, en in het bijzonder Els Umans die dit als projectleidster tot een goed einde bracht.

Op de foto: jeugdcoördinator Henri Clement (rechts) overhandigt het certificaat dat hij uit Affligem meebracht aan voorzitter Roger Mertens (links) tijdens de bestuursvergadering van woensdag 17 juni.