Nieuws

Receptie sluit werkzaamheden af

P9123551-receptieElke huiseigenaar weet dat op tijd en stond groot onderhoud nodig is en dat de energiefactuur ook in de gaten gehouden moet worden.
Dat zijn de dingen waar de voorbije maanden op ‘t Leeuwke keihard aan gewerkt is.
Op een receptie op zaterdag 12 september werd dit alles overlopen.


Burgemeester Theo Schuurmans, schepenen Rik Rijken en Ben Schuurmans en verschillende Hamonter ondernemers luisterden aandachtig naar de presentatie van voorzitter Roger Mertens.
Daarin werd de visie van onze club als basis gebruikt voor de nu voltooide werken. Ook de energie-audit op KFC (2007) was een stimulans om een aantal werken uit te voeren.
Met verschillende voor/na-foto’s werden de verschillende elementen belicht, hieronder tonen we enkele resultaten.

P9123547-keuken
De keuken van ‘t Leeuwke was niet meer afgestemd op de noden van een club als KFC. Met ruim 250 leden en elk weekend volop voetbal, was er nood aan een renovatie van de 20-jarige keuken.
In februari werd dit door personeel van de stad Hamont-Achel gerealiseerd met bovenstaand resultaat. Ze mag gezien worden, en is erg handig in gebruik.

P9123543-radiator-raam
Deze foto zegt op het eerste zicht niet zoveel, maar bevat toch 3 elementen uit de energie-audit. De beglazing werd -in de bestaande ramen- vervangen door dubbele beglazing. Dat isoleert niet alleen beter, het verhoogt ook het kijk-comfort in de herfst en winter.
Verder werd in alle spouwen (dus ook onder de vensterbanken) isolatie gespoten.
Tot slot werden een 3-tal radiatoren geplaatst, waarmee we een stabielere verwarming kunnen aanbieden dan die van de bestaande heteluchtkanonnen.