Verlies in Balanscup voor eerste elftal

P8233417-lindelhoeven-kfcOns eerste elftal speelde op zondagavond 23-8 een wedstrijd voor de Balanscup bij Lindelhoeven VV en kwam snel op voorsprong toen Tim Van Daal een assist van Roy Willems overhoeks in doel trapte.
Met een lucky lob kwam de thuisploeg halfweg de eerste helft langszij en op slag van rust zelfs op voorsprong.

Na de rust scoorde Bjorn Kelchtermans (ex-KFC) nog uit vrije trap en legde zo de 3-1 eindstand vast.

KFC speelde het laatste half uur van de wedstrijd met 10: liefst 4 spelers geraakten geblesseerd (Tim Van Dael, Roy Willems, Davy Weltens en Ruud Poukens). Vreemd dan dat er toch enkel gele kaarten voor KFC-ers waren (Kevin Quinten en  Andy Leynen).

Roy Willems werd vlak voor doel aangetrapt en moest geblesseerd de strijd staken. Er werd voor deze fase overigens geen vrije trap gefloten.