Nieuws

Mooie afscheidswedstrijd voor Harald Pinxten

Op zondag 31 oktober werd een All Stars wedstrijd georganiseerd om de spelerscarrière van Harald Pinxten af te sluiten.
Voorafgaand aan de match werd er een receptie aangeboden en nog voor de aftrap werden verschillende cadeaus overhandigd, waaronder ook een kader van Livingston uit Schotland en een koksmes (om hem aan z’n vlijmscherpe tackles te herinneren)
Spelers van Antwerp, Lommel United, Turnhout, Nijlen, Heusden, Wezel, Pelt, Hamont Lo en KFC Hamont 99 boden de opgekomen supporters vervolgens een leuk kijkstuk aan, gekruid met een karrevrachten doelpunten en gemiste kansen. Tijdens de eerste helft speelde Harald mee met het rode team, dat die helft een 0-2 voorsprong zag omgebogen worden in een 3-2 achterstand. Tijdens de tweede helft speelde Harald met het gele team mee en scoorde 3 maal: 2 keer voor het gele team, en 1 keer voor het rode team (dat hem een penalty liet trappen). Het rode team scoorde in die 2e helft 4 maal, het gele 2 maal.
Ook nog een speciale vermelding voor de supporters van Nijlen (met blauw-witte sjaals) en voor (naast de lijn) Patje Goots en Stijn Vreven. De verwachte Antwerpsupporters waren verhinderd vanwege een wedstrijd van stamnummer 1.

Op onze foto-website is er een album met meer dan 40 foto’s beschikbaar van dit evenement.

One Reply to “Mooie afscheidswedstrijd voor Harald Pinxten

1. Harald speelde van 2001-2004 86 wedstrijden voor Antwerp en scoorde 6 doelpunten .