Euro-Cup : afscheid van TVJO Vangerven Michel

Graag wil ik alle mensen met wie ik goed heb kunnen samen werken, via deze weg bedanken voor het goede werk dat we samen hebben geleverd de afgelopen jaren.  De Euro-Cup was mijn laatste activiteit voor KFC als TVJO en als trainer.  KFC heeft heel wat stappen voorwaarts gezet in de jeugdopleiding.  De teams van KFC behaalden uitstekende resultaten op de Euro-Cup met halve finale plaatsen voor de U13 en U17 prov en finale plaatsen voor de U11 prov (foto) en U19 prov met winst van de U19 prov in de finale.  De U15 prov behaalde het beste doelsaldo in zijn reeks en verloor enkel tegen de latere winnaar van het tornooi.   Dit betekent dat de sportieve vooruitgang van alle jeugdteams ook merkbaar was op het tornooi.   Vermelden we nog dat de prov U15 ook tot in de halve finale van het provinciaal kampioenschap geraakt zijn dit jaar en dit ondanks meerdere spelers die hebben moeten afhaken wegens blessures.  Verder wil ik toch even Achel VV proficiat wensen met de eerste mede organisatie van de Euro-Cup.  Ze hebben dat uitstekend gedaan.  Iedereen nog veel voetbalplezier in de toekomst !!!

 

Share