U15A provinciaal dienen Leopoldsburg eerste nederlaag toe : 1 – 3

Onze provinciale U15 zorgden voor een stunt tegen Esk Leopoldsburg.  Het team van de tegenstander welke vorig seizoen kampioen werd in de interprovinciale reeks en dit seizoen ongeslagen was in de provinciale reeks, werd kansloos weggespeeld.  Uitslag 1 – 3.   De volledige wedstrijd speelde KFC heel dominant met veel druk op de tegenstander.  De tegenstander kreeg maar 1 kans bij elkaar gespeeld 5 minuten voor tijd met een doelpunt tot gevolg maar toen stond het al 0-3 voor KFC.  Enkel KFC lukte het dit seizoen om punten te vergaren tegen dit team.  Vorige thuiswedstrijd werd het 3-3.  Bij KFC speelden ook 2 U13 spelers 1 helft mee en die deden het uitstekend.  Een dikke proficiat voor de uitstekende mentaliteit en inzet ondanks enkele afwezige jongens ( blessures ).

Share