Nieuws

U15 prov, U17B en Seniors geven het voorbeeld aan Zwitserland

Afgelopen zondag heeft Zwitserland een prachtige remonte afgerond tegen Belgie.  Het lijkt wel of de inspiratie opgedaan werd op KFC.  De U15 prov dienden de leider Leopoldsburg ( vorig jaar kampioen in de interprovinciale reeks ) die alle wedstrijden reeds gewonnen hadden, een eerste punterverlies toe na een prachtige remonte.  Bij de rust stond het 0-3 en uiteindelijk werd het alsnog 3-3 en eerste puntenverlies voor Leopoldsburg.  De tweede helft werd Leopoldsburg van het kastje naar de muur gespeeld door onze KFC boys en hiervoor een dikke proficiat aan het KFC team.  Ook de U17B zetten een 2-0 achterstand om in een  2-5 overwinning. In de namiddag deed het eerste elftal het nog straffer door na een 3-1 achterstand met nota bene 10 spelers nog om te buigen naar een 3-6 winst.  Straf dat ditzelfde scenario zich herhaalde enkele uren later in Zwitserland.

One Reply to “U15 prov, U17B en Seniors geven het voorbeeld aan Zwitserland

1. Blijkbaar was het Come back-weekend … De U17B van KFC won op Grote Heide met 2-5 na een 2-0 achterstand (aldus François van HAC Weekblad)