U12 prov presenteren uitstekend voetbal

Vandaag speelden onze U12 prov als enigste team een thuiswedstrijd en het werk van trainer Wim  mag gezien worden.   Het team speelde een uitstekende wedstrijd met erg goed voetbal en veel beleving en inzet van de spelers.  Trainer Wim stond zoals altijd uitstekend te coachen en heeft het team naar een erg goed niveau gebracht.  Eindstand KFC –  Zonhoven VV : 7 – 1  Doe zo voort jongens, jullie zijn erg goed bezig

Verder willen we van de gelegenheid gebruik maken om AL onze jeugdtrainers te feliciteren met hun geleverde werk tot nu toe.  Er wordt uitstekend getraind en dat vertaalt zich in de wekelijkse resultaten.  Proficiat spelers, trainers en coordinatie !

Share

1 opmerkingen op “U12 prov presenteren uitstekend voetbal

  1. Een dikke proficiat aan alle spelers. Hun inzet en motivatie werden beloond met dit mooie resultaat. Doe zo verder.

Commentaren zijn afgesloten.