Jeugd

Voetbalstage junioren


We kregen onderstaand verslagje binnen van onze junioren (prijs van de Fair-Play-cup van seizoen 2004-2005):
Op 5 en 6 augustus zijn we met een 14-koppige delegatie op voetbalstage geweest in het BLOSO-sportcentrum in Herentals. Een uitstekende accommodatie en dus een ideale mogelijkheid om de conditie en de groepsgeest aan te scherpen als voorbereiding op het komende voetbalseizoen.
Eenmaal aangekomen in het sporthotel stond direct er een pittige looptraining op het programma. Na deze eerste training hebben we lekker gegeten al moesten we enige tijd wachten op de kip. Maar de vrolijke kok wist alles met een glimlach op te lossen. In de namiddag volgde een tweede intensieve training, nu wel met bal (en frisbee) en daarna nog enkele wedstrijdjes voetvolley. Daarna hebben enkele spelers nog muur geklommen en gezwommen. Na een verkwikkende douche en de spaghetti konden we het verloren liters zweetvocht terugwinnen op het terras van het zwembad en in het centrum van Herentals. In het Cinécafé werd er gezellig gebabbeld en menig pintje gedronken. Toen we terug aankwamen in ons hotel probeerden enkele spelers nog bier in de slaapkamers binnen te smokkelen, maar werden betrapt.
Op de tweede dag stonden er weer twee trainingen op het programma. Dus moesten we vroeg opstaan, kater of niet. Na het ontbijt werd weer goed getraind op afwerken op doel en spelfases. In de namiddag stond er nog een krachttraining en een wedstrijdje gepland. Na deze trainingen zwaaiden we onze begeleider Niels uit en reden we moe, maar voldaan naar huis terug.
Na deze tweedaagse voetbalstage staat onze conditie op peil en zijn we hopelijk gewapend om een goed seizoen te draaien.

Van: reporter ter plaatse

Aanvullend:

  • Deze junioren bedanken die junioren die voor deze prijs gezorgd hebben.
  • Roger Mertens wordt uitdrukkelijk bedankt voor het chauffeur spelen, ook al had hij een goede reden om dat niet te hoeven doen (kwetsuur zoon Koen).
  • Trainer Jan en begeleider Jan bedanken de spelers voor hun inzet.
  • De begeleiders wensen Kay, Ruud een Peter veel succes bij de senioren.

Meer foto’s staan in het KFC_Forum.