Jeugd

Jean-Pierre Martens nieuwe jeugdco


Jean-Pierre Martens was bij KFC al bekend als techniektrainer bij de jeugdelftallen en is vanaf nu ook algemeen jeugdcoördinator. In de tweede helft van dit seizoen zal hij zich, in samenwerking met de Sportieve Cel, steeds verder integreren in de jeugdwerking van onze club. Zijn lange staat van dienst bij diverse clubs laat ons het beste verhopen.
We stellen hem even voor:

Jean-Pierre is 40 jaar, gehuwd met Rita, heeft een dochter Rebecca (14j) en een zoon Jordi (10j). Hij woont in Lommel op het gehucht Heide-Heuvel.
Jean-Pierre heeft gevoetbald bij de volgende clubs: GT Kolonie (jeugd, vanaf 16e in eerste elftal), Kattenbos (8j waarvan 1j speler-trainer) en Overpelt VV (2j speler-trainer).
Als trainer (BLOSO opleiding jeugdtrainer) was hij achtereenvolgens aan de slag bij GT Kolonie, Lommel SK, Kattenbos, Overpelt-Fabriek en nadien KVSK United. Hij werkte daarbij met jeugdelftallen van alle leeftijden zowel op Gewestelijk, Provinciaal als op Nationaal niveau.
Het curriculum als hoofdtrainer van 1ste ploegen en reserven omvat Kattenbos (1j), Overpelt VV (2j), Wijchmaal (3j) en Grote Heide (3j.

We wensen Jean-Pierre veel succes in zijn nieuwe functie als jeugdcoördinator bij KFC.