Zuinige zege bij Hechtel

Ons eerste elftal is bij Hechtel gaan winnen met 1-2. Beide teams hadden blijkbaar last van de warmte want het werd geen super-wedstrijd.
KFC begon nochtans goed aan de wedstrijd en drukte Hechtel onmiddellijk op de eigen helft vast.
Na 20 minuten zakte het wedstrijdniveau en zo duurde het tot aan de 35e minuut eer er gescoord werd. Bart Vossen rondde met het hoofd een knappe actie van Chakir Ait Oumghar af.
In dezelfde loden hitte werd ook de tweede helft afgewerkt. KFC liep uit tot 0-2 (Jochen Daniëls naar Imad Karagoli die de bal binnenschuift), hoewel beste KFC-er Hans van de Weideven ook al een paar keren gepast moest ingrijpen.
Een vrije trap van Jochen Daniëls spatte nog uiteen op de deklat en Hechtel kon in de toegevoegde tijd nog milderen op strafschop. Eindstand 1-2.

De reserven hielden het eerder op de dag bij een 1-1 gelijkspel.