Nipte nederlaag tegen KVSK United (beloften)

Een weerom onuitgegeven eerste elftal (blessures van o.a. Bart Vossen en Gwen Achten) heeft op woensdagavond een nipte nederlaag opgelopen tegen de Beloften van KVSK United.
De wedstrijd begint aardig met kansen aan beide zijden maar het was Imad Karagoli die op aangeven van Jochen Daniëls keeper Nils Davids verslaat: 1-0 na 8 minuten.
Bezoekers Sam Van Aken en Niels Ulenaers zijn dan enkele keren dicht bij de gelijkmaker maar het is daarentegen Toon Janssen die aan de overkant de 2-0 binnentrapt (34′, penalty).
Goed twee minuten later krult Jasper Daniëls een vrij trap mooi over het muurtje en staat het 2-1.
Na de koffie krijgt Ruud Poukens enkele mogelijkheden maar ook nu vallen de doelpunten aan de overkant: invaller Mathias Rombouts en Niels Ulenaers buigen op 5 minuten de achterstand om in een 2-3 voorsprong (49′, 54′).
Vevolgens zien we een poos veel middenveldspel zonder veel echte kansen. In de laatste 10 minuten trapt bezoeker Glenn Vandersanden een streep over doel en zijn Bert Kees en Michaël Hensen nog dicht bij de gelijkmaker.
Het blijft echter 2-3 na een boeiende wedstrijd waarin het beste voetbal vóór de rust te zien was.
KFC speelde met Hans vd Weideven (57′ Gerd Claes), Martijn Schuurmans (57′ Twan Genevasen), Morad Elarji, Bert Kees, Jeroen Heynickx (57′ Ben Kees), Chakir Ait Oumghar, Imad Karagoli, Jochen Daniëls (46′ Michaël Hensen), Bekir Demirel, Ruud Poukens, Toon Janssen (59′ Ben Ceelen).