Eerste elftal wint van Kaulille

Een nog steeds gehavend eerste elftal heeft in de Balanscup gewonnen van Kaulille met 3-2.
Imad Karagoli opende de score in de 7e minuut met een lage schuiver in de linkerhoek en verdubbelde tot 2-0 na een persoonlijke actie (23′).
Rond het halfuur milderde Stefan Hurkmans met het hoofd (2-1), gelijk ook de ruststand.
Kort na rust mikte diezelfde Imad Karagoli een penalty op de paal. In plaats van een comfortabele 3-1 voorsprong werd het zelfs 2-2 (67′, Johan Dreesen, penalty).
Een fraaie combinatie van Jochen Daniëls en Gerald Oversier werd 5 minuten voor tijd in doel gewerkt en zo sloot KFC ook de derde wedstrijd in de Balanscup winnend af.
Vooral het eerste halfuur was KFC duidelijk de betere, de -potige- tweede helft was van een minder niveau.
KFC speelde met: Gerd Claes, Martijn Schuurmans (88′, Thomas Verhoeven), Morad Elarji, Bert Kees, Gwen Achten, Chakir Ait Oumghar, Imad Karagoli, Ben Kees, Jochen Daniëls, Gerald Oversier, Toon Janssen.