Seniors

Mist KFC finale Balanscup?

Met een 2-0 nederlaag bij KSK Bree lijkt de finale van de Balanscup niet meer haalbaar.
Het begon nochtans vrij aardig met kansen voor de gebroeders Karagoli. Het doelpunt viel aan de overkant en eigenlijk viel het zelfs uit de lucht. Na een vrije trap dwarrelde de bal over keeper Gerd Claes in doel (Gert Lemmens, 1-0, 17′). Bree nam geleidelijk aan ook meer de wedstrijd in handen, ook tijdens het begin van de tweede helft.
Op het uur werd balverlies van KFC afgestraft door Gokhan Alcis (2-0). KFC is een kwartier vòòr tijd nog dicht bij een doelpunt als thuisdoelman Hermans de bal verspeelt maar diverse schoten worden afgeblokt. Bekir Demirel stuit 5 minuten voor affluiten ook nog op de vuisten van doelman Hermans en zo blijft het 2-0.
De reserven verloren eerder op de dag met 4-0 van de reserven van Bree.
KFC speelde met: Gerd Claes, Mohamed Baïti, Morad El Arji, Jeroen Heynickx, Gwen Achten (46’Thomas Verhoeven), Chakir Ait Oumghar, Imad Karagoli, Bekir Demirel, Jochen Daniëls, Mazin Karagoli, Toon Janssen.