Euro-cup

Werkbezoek verantwoordelijken Euro-Sportring


Vrijdag 26 oktober kwamen Sander van den Berg en Wilfried Gobeyn van de stichting Euro-Sportring opnieuw naar KFC om het tornooi 2007 in zijn totaliteit te evalueren en het negentiende Euro-Cup Tornooi 2008 voor te bereiden.
Op basis van de door de buitenlandse clubs ingestuurde evaluatieformulieren behaalde ons tornooi een totaal gemiddelde van 90 %. Dit is het hoogste cijfer voor alle Paastornooien die Euro-Sportring in 2007 in België heeft georganiseerd. Wij kregen dan ook opnieuw felicitaties van de verantwoordelijken van deze stichting.
Voor het tornooi 2008 lopen de inschrijvingen van buitenlandse ploegen vlot binnen. Sinds de tornooifolders half september in de diverse landen zijn verspreid, hebben al 31 ploegen contractueel ingeschreven en zijn er al 16 reservaties geboekt bij Euro-Sportring. Dit belooft vermits de buitenlandse clubs kunnen inschrijven tot 7 februari 2008 en er dus nog heel wat boekingen te verwachten zijn.
Op dit moment zijn er al inschrijvingen van buitenlandse clubs uit Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland en Nederland. Het belooft tijdens het Paaswekend op 21, 22 en 23 maart 2008 dus weer een spetterend voetbalfeest te worden op onze accommodatie.