Het lukt maar niet eens twee maal op rij te winnen. Wel en dat is toch positief zijn we voor de vierde keer ongeslagen. Toch smaakt het puntje zuur, twee te weinig tegen Grote Heide. Een verdwaalde bal vond zijn geluk in de netten en Grote Heide blij. Wij gaan intussen stapvoets door de competitie. We staan op een veilig plaatsje maar mogen toch ook niet veel te laten liggen om in de problemen te komen.  Onze volgende tegenstander Stokkem, 2-1 verlies in Eksel, moet kind van de rekening worden.

RC Peer is eerste periodekampioen. Ze zagen Reppel de dag voordien gelijkspelen tegen Elen. Racing wist dus wat te doen en deed dit ook door ruim te winnen in Lutlommel. Gruitrode dat vorige week een zware steek liet vallen in As was weer bij de pinken. Ze knopen weer aan met een overwinning tegen Stal. Ze komen amper een punt tekort voor de periodetitel.

Naaste achtervolgers Lindelhoeven en As-Niel wonnen ook. Lindelhoeven deed dat vrij vlot met 0-4 in Thes B. As-Niel deed het op een diefje bij Excelsior met een doelpunt in de slotminuut. De Bosjongens kunnen thuis het doel maar niet vinden.

Tenslotte won Louwel van hekkesluiter Turkse FC. Dit gebeurde diep in blessuretijd. Turkse FC zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen.

Zo de eerste periode zit er al weer op. Laten we hopen dat KFC in de tweede periode meedoet voor de knikkers, we hebben toch geen slechte ploeg.