Tim Strijbosch
Welke leider verliest van zijn pluimen? Het werd As-Niel die bij ons op bezoek kwamen. Ze werden warm onthaald met goed spel waarop de leider geen antwoord vond. Eerst misten we nog enkele kansen maar op het half uur was het toch raak via een doelpunt van Vincent Bloemen. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, As -Niel kon geen antwoord vinden en Kaes gaf een foutief antwoord. Tweemaal geel en op de vrije trap die daarop volgde 2-0. Onze sluipschutter Strijbosch dacht ik moet de netten ook nog doen trillen en deed dat tweemaal. Op het einde kon As helaas nog tegenscoren.

De andere twee ploegen die aan de leiding stonden RC Peer en Reppel konden wel winnen. Gemakkelijk ging dat niet vooral Reppel had veel moeite om Louwel te kloppen met 2-1. RC Peer won met 0-2 bij staartploeg Stokkem. Lindelhoeven schuift weer een plaatsje op. Ze wonnen de moeilijke verplaatsing bij Lutlommel.

Eksel won vlot van onze komende tegenstander Stal Sport. Na een kwartier was de buit al binnen , het werd uiteindelijk 4-1. Hopelijk heeft de KFC scout gezien hoe je Stal moet verslaan.

Onderaan werd de rode lantaarn weer doorgegeven aan Turkse FC. Ze verloren nipt thuis tegen Gruitrode. Excelsior had thuis nog niet gewonnen, zelfs geen doelpunt gemaakt. Laten we ze bier beloven en het werkte. Twee doelpunten en de eerste drie punten thuis. Ze komen nu naast Stokkem te staan. Voor veel doelpunten moest je in Grote Heide zijn, 7 stuks en de thuisploeg eiste er vier op.

Tot volgende week met oa de topper Lindelhoeven tegen Eksel en kunnen wij tweemaal op rij winnen ???