Nieuws

Trainingsschema seizoen 2018 2019

Het nieuwe schema voor het seizoen 2018 2019 is klaar.  Enkel de nieuwe hoofdtrainer moet nog aan het schema toegevoegd worden.  De techniek training gaat op maandag door olv Guy Claes.  De groepen zoals hieronder ingedeeld komen steeds om de 3 weken aan de beurt.  Dus 1 week techniek en 2 weken vrij.  Dit doen we om de belasting te verlagen naar onze spelers toe en om meer in kleine groepen te kunnen werken, waardoor betere leermomenten.

  • week 1 U9 en U10
  • week 2 U11
  • week 3 U12 en U13

De keepers trainen olv Henny Bernaerts maar zullen ook kunnen deelnemen aan de keepersopleiding te Peer op maandag, dit steeds in overleg met keepers trainer Henny.

Op dinsdag of donderdag zullen er roulatie trainingen zijn voor onze U8 en U9.  Bij de onderbouw is er steeds ondersteuning voor onze trainers door spelers uit de bovenbouw.  Dit vinden de allerkleinsten erg leuk heeft de ervaring ons geleerd en dus willen we deze weg verder bewandelen.   De trainers worden ondersteund door de coordinatoren Onderbouw Ronny , Middenbouw John en Bovenbouw Danny en de TVJO Michel.  Er zullen enkele nieuwe accenten gelegd worden wat elke speler ten goede zal komen.  Wij willen dat onze spelers graag naar KFC komen en de motivatie moet liggen in de trainingsinhoud en de teamgeest.  Hier gaan we extra aan werken komend seizoen.   Verder moet elke speler op zijn niveau kunnen groeien en elke speler verdient evenveel aandacht ongeacht zijn huidige progressie.  Ook hier gaan we extra aandacht aan schenken.