Op dit ogenblik is het zeker dat Lutlommel de competitie op de 14de plaats zal beëindigen. Hierdoor spelen ze tegen de 14de van 2° provinciale B. Het aantal degradanten wordt bepaald door de afloop van de competities in de reeksen 1° amateur en 3° amateur voetbal Vlaanderen B.

Ook de ploegen, die op de dertiende plaats eindigen, spelen nog verder. Zelfs hiervan kan nog één ploeg eventueel degraderen. In onze reeks komen hiervoor N Gruitrode en Lindelhoeven VV in aanmerking.

SK Meeuwen is ondertussen ook winnaar van de derde periode. Daardoor gaan volgende ploegen naar de eindronde : KFC Hamont 99, als winnaar van de tweede periodetitel, de tweede en derde uit de eindrangschikking, St Elen en FC Eksel, en de vijfde gerangschikte uit de eindrangschikking.
Voor deze plaats komen nog 5 ploegen in aanmerking : Sp Grote Heide, Rc Peer, Rc Reppel, FC Paal Tervant en Turkse FC.

Dat KFC afgelopen zondag de wedstrijd tegen Rc Peer met 4-2 gewonnen heeft, zal de trouwe supporter wel al weten.

Fonny Plessers maakte een mooi verslag, maar door een drukke agenda van de webverantwoordelijken, kon het nu pas online geplaatst worden.

[UPDATE] Voor wie de wedstrijdverslagen (nog) niet kan vinden via Heren -> Eerste elftal – Uitslagen – Programma, bij deze de directe link naar het wedstrijdverslag.