KFC verliest met man meer

Bart Boes wordt geveld door Ben Brebels
KFC is met de billen bloot gegaan op Grote Heide. Sleutelmoment is de uitsluiting van Sporting-keeper Ben Brebels, na ongeveer een half uur (bewuste fase op de foto). Bert Kees brengt KFC via penalty op voorsprong, maar Grote Heide scoort voor de rust nog de 2-2.
Na de koffie loopt de thuisploeg -met een man minder- in een kwartier tijd uit tot 5-2, eindstand wordt 6-3.

Uitslagen 2A
SP.GROTE HEIDE – KFC HAMONT 99 6 – 3 (verslag en foto’s)

One Reply to “KFC verliest met man meer

1. In het verslag zie ik te lezen verloren met een man meer tegen Grote Heide een directe tegenstander, maar als ik de match van afgelopen zondag bekijk en zeker de tweede helft komen wij nog veel te kort tegenover Grote Heide. Onze jongens waren helemaal leeg terwijl Grote Heide bleef voetballen, deze uitslag is tekenend voor de rest van het seizeon als er niet vlug iets gebeurd, misschien maar hetzelfde als bij Club en Grote Heide, waar het bij de laatste wel is gelukt