Vrouwen

Clash der titanen

Klik voor meer foto'sIn de clash voor de eerste plaats bij de dames beginnen beide ploegen aanvallend en krijgen beiden al vroeg een kans.

Het is Sofie Baeten die na 9′ de score opent (1-0). De vreugde is van korte duur want 5 minuten later scoort Pasqualone de 1-1.

In de 23′ kopt Sofie Baeten Hamont weer op voorsprong (2-1). Drie minuten later probeert Marian Theunissen het van ver, net naast.

Dan valt het doelpunt weer aan de andere kant; weer die nr 9, Pasqualone.
We gaan rusten met een juiste 2-2 stand.

De tweede helft begint weer met kansen aan weerszijde , en op het uur maakt Hermans er 2-3 van nadat Ann-Marie Dokter de bal lost en ze zelf goed gevolgd is.
Nogmaals een doelpunt van Tongeren in de 70′ , Courtois maakt er 2-4 van.

KFC wil meer en in de 80e minuut scoort Sofie Baeten haar derde goal (3-4).
Hamont blijft proberen voor minstens een gelijkspel maar Pasqualone denkt hier anders over en maakt 5 minuten voor affluiten haar derde goal (3-5).

Veel goals in een match die eigelijk geen verliezer mocht kennen , het was een ware propagandamatch voor het damesvoetbal (zie ook de foto’s).

Volgende week naar Reppel en dan maar proberen om terug aansluiting te vinden met Tongeren.