Eerste elftal gaat door in eindronde

Waar is da feestje?
Kadijk SK werd met 3-1 verslagen en KFC gaat zo verder naar de finale ronde waarin 4 teams 3 tickets voor 2e provinciale verdelen.

Al in de eerste minuten moeten beide doelmannen ingrijpen, maar gaandeweg pakt KFC Hamont 99 de match vast om ze de hele eerste helft niet meer los te laten.
Wim Reynders kan al in de 8e minuut een steal en assist van Tim Van Daal bekronen met de 1-0. Na 25 minuten verdubbelt Daan Truijen de stand door de bal snoeihard in doel te jagen.

De uitstekend keepende doelman Witters belet Wim Reynders en Daan Truijen om de score verder uit te diepen en zo staat het aan de rust “slechts” 2-0.

Vlak na de koffie verslaat bezoeker Toon Thijs zijn eigen doelman en staat het 3-0.
Kadijk kan iets voorbij het uur dreigen vanuit de tweede lijn, maar komt pas een kwartier voor tijd aan een doelpunt als Dimitri Vallé een voorzet slecht raakt en de bal in eigen doel belandt.

Sander Pauwels voor Hamont en Kevin Hendrickx voor Kadijk zijn nog dicht bij een finaal beslissend doelpunt, maar het blijft 3-1.

KFC gaat zwoegend en op karakter een ronde verder, en trakteert de luidruchtige Kadijk-supporters na de match op een koekje van eigen deeg.

Op donderdag 19 mei wordt er bij Rooierheide gespeeld, de terugmatch is ‘s zondags op het stilaan oninneembare stadion ‘t Leeuwke . Maarten Duisters en Stef Steensels zijn er donderdag niet bij, wegens geelgeschorst.

KFC Hamont 99 speelde met: Marnick Emmers, Dimitri Vallé, Stef Steensels, Ruud Van Samang, Andy Leynen , Yves Vaesen (83′ Vito Stevens), Maarten Duisters, Sander Pauwels, Tim Van Daal (75′ Roy Willems), Wim Reynders (89′ Glen Maris), Daan Truijen

Doelpunten: 1-0 Wim Reynders, 2-0 Daan Truijen, 3-0 Toon Thijs (49′, own), 3-1 Dimitri Vallé (76’, own)

Meer foto’s staan in ons online fotohoekje.