Verslagje Kadijk-KFC

Andy Leynen
KFC heeft de heenmatch verloren met 4-2.

Nochtans begon de wedstrijd hoopgevend voor KFC toen in het begin een voorzet van Andy Leynen binnenwaaide. De thuisploeg had veldoverwicht, wat resulteerde in de gelijkmaker na 22 minuten.

De betere kansen voor de rust waren vervolgens voor KFC. Tim van Daal, op weg gezet door Bert Kees, besloot langs. Daan Truyen moest te ver uitwijken, waardoor ook deze kans niet verzilverd kon worden.

Kort na de rust klom de thuisploeg, na een hoekschop, op voorsprong. De jonge bezoekers lieten echter niet na. Wim Reynders tikte een voorzet van Tim Van Daal binnen. Na 65 minuten stond de stand op 2-2.
Zeven minuten later was de thuisploeg echter reeds uitgelopen tot 4 – 2.
Truyen besloot nog naast. Daardoor eindigde deze sportieve wedstrijd, zonder gele kaarten, onder de deskundige leiding van scheidsrechter Hermans, op een 4 – 2 overwinning voor Kadijk.

Wil KFC nog naar de volgende ronde, dan zal het zondagmiddag minstens tweemaal moeten scoren.

KFC speelde met : Marnick Emmers – Dimitri Vallé – Stef Steensels – Yves Vaesen – Maarten Duisters – Andy Leynen – Roy Willems (Wim Reynders) – Kevin Quinten (Ruud Van Samang) – Bert Kees Sander Pauwels) – Daan Truyen – Tim Van Daal