Seniors

Zuinige zege eerste elftal

Eerste elftal voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen Hechtel FC
Ons eerste elftal heeft de vriendschappelijke wedstrijd bij Hechtel FC gewonnen met 1-2. De KFC-doelpunten werden gescoord door Wim Reynders en Wim Vangansewinkel.

De beloften A wonnen met 1-3, daar werd voor KFC gescoord door Bert Kees, Sander Pauwels en Stijn Schildermans.

Wedstrijdverslag eerste elftal
Nieuwkomer Wim Reynders scoorde bij zijn eerste balcontact voor ons eerste elftal: al na 20 seconden stond het 0-1. KFC bleef het eerste halfuur het overwicht houden, maar miste scherpte voor doel. Kort vóór rust was de thuisploeg nog dicht bij de gelijkmaker, maar de bal viel op de lat.
Na de koffie kreeg KFC enkele uitstekende mogelijkheden maar kwam niet tot scoren. Tim Van Daal zag een doelpunt wegens buitenspel afgekeurd worden en enkele minuten werd balverlies afgestraft en stond het 1-1 (57′).
Beide teams kregen dan nog kansen maar scoren deed enkel KFC: met een kwartier voor de boeg kon Wim Vangansewinkel de 1-2 in doel trappen.

Samengevat: geen al te beste wedstrijd, maar wel gewonnen.

Tim Van Daal scoort, maar het doelpunt wordt afgekeurd.