Initiatie avond KFC : veel spelplezier voor aankomende talentjes

Hierbij danken we iedereen die aanwezig was op de initiatie van KFC.  21 jongens en meisjes U6, U7 die wilden proeven van het voetbal op KFC.  De spelvreugde was enorm aanwezig bij alle spelertjes.  Voor ons is het steeds geweldig als we zien hoeveel plezier er beleefd kan worden tussen de spelertjes op de eerste trainingssessie.  Tijdens de trainingssessie werd uitleg gegeven aan de aanwezigen over de jeugdopleiding bij KFC.  Er zijn spelertjes die hun aansluiting bij KFC in orde gebracht hebben voor het U6 team van komend seizoen en sommigen zullen dit in de loop van komende weken in orde brengen.  We zullen een tweede initiatie avond organiseren eind augustus of begin september.  Na de training was er een versnapering en een drankje en was er de gelegenheid voor de ouders om eventuele vragen te stellen.  Spelertjes die graag willen aansluiten bij KFC kunnen het formulier ” NIEUW LID ” op de website van kfc invullen en alle gegevens komen dan terecht bij de TVJO en GC.  Deze nemen dan zo snel mogelijk contact op met de ouders om een afspraak te maken voor aansluiting van het kind bij KFC.  Telefonisch kan ook bij volgende personen.

Vangerven Michel TVJO ( hoofd jeugdopleiding ) : 0497540086

Vlassaks Jacky GC ( secretariaat en gerechtigd correspondent ) : 0497626035

 

U6, U7 KFC Hamont99 : Wil jij ook leren voetballen zoals Messi ?
Share