Vrouwen

Vrouwen-Beringen

Verleden week verloren onze vrouwen met 2-4 tegen Beringen en vandaag mochten ze opnieuw tegen Beringen, nu in competitie.

In de eerste helft gebeurt er niet zoveel, zijn de doelpogingen schaars en blijft de stand bij rust 0-0.

In de tweede helfy zien we een aanvallender KFC en in de 57′ breekt Martine Nijs (foto) de ban; ze scoort de 1-0. Kort daarna komen de bordjes op 2-0, wederom door Martine Nijs.

In de 65′ kan Beringen tegenscoren via Sas, maar de vreugde is van korte duur: de stand komt op 3-1 door weerom Martine Nijs. En Martine lukt ook de 4-1. Tien minuten voor affluiten scoort Hehaeghe nog de 4-2.

Kort voor affluiten mag de keeper van Beringen nog eerder gaan douchen, ze krijgt rood voor handspel.
4-2 is de eindstand, dankzij vooral in de tweede helft een sterk collectief Hamont.