Vrouwen

Bokrijk – Vrouwen KFC

Vandaag mochten onze vrouwen de bus in voor een moeilijke verplaatsing naar leider Bokrijk.

De eerste grote kans voor Bokrijk is raak op het kwartier door Huijnen,een afstraffing lijkt in de maak, maar onze dames kunnen ervoor zorgen dat Bokrijk niet verder uitloopt en de ruststand 1-0 blijft.
KFC start sterk na de borrel en Sofie Baeten lukt de aansluitingstreffer in minuut 48.
Door dit doelpunt begint KFC beter en beter te spelen en teamwerk scoort Rani Brouwers (foto) vlak voor het uur de 1-2.

De trein lijkt vertrokken en in de 61′ scoort Martine Nijs de 1-3. Sofie Baeten kan haar tweede van de middag scoren in de 72′ (1-4). Over en uit zou je zeggen, Scholts van Bokrijk scoort de 2-4 en als Huijnen 4 minuten voor tijd op strafschop de 3-4 scoort is het nog even spannend. Één minuutje maar: Rani brouwers scoort ook haar tweede (3-5).
Spannende wedstrijd tegen de leider, vooral de tweede helft sterk teamwerk van onze vrouwen.