Oud-speler Jef Janssen overleden

(klik voor grotere foto)
In het Sint-Jan Berchmanstehuis overleed op 19 oktober Jef Janssen op 83-jarige leeftijd. Hij was de echtgenoot van Mariet Jorissen en vader van o.a. Stefan Janssen, oud-speler bij SK Hamont.

Jef was een oud-speler van K.V.V. Hamontlo en speelde in de na-oorlogse jaren meestal bij de reserven. Zijn broer Bèrke was wel een vaste waarde voor het eerste elftal en daar was Jef heel fier op. Later, bij de veteranen van V.V. Hamontlo speelden ze wel samen in de ploeg. Jef was een gedreven voetballer die het vooral van zijn inzet moest hebben. Deze eigenschap samen met zijn positieve ingesteldheid deed hem en zijn medespelers van voetbal een feest maken. Ja, en dan mocht er wel wat extra speeltijd na de match bijkomen …

Aanstaande woensdag 25 oktober heeft in de Sint-Laurentiuskerk te Hamont om 10.30 uur de uitvaartliturgie plaats, waarna de crematie in alle intimiteit zal plaatsvinden.
KFC Hamont 99 biedt aan de familie zijn oprechte deelneming aan.

Op de foto staat Jef licht voorover gebogen op de middelste rij, rechts van de drie dames, broederlijk langs Bèrke. Deze veteranen-foto dateert uit de beginperiode, zeg en schrijf maar een 55 jaren geleden. Veel en schoon volk op de foto, maar ja daartussen vertoefde Jef dan ook gaarne.
(Tekst en foto: Bèr Cardinaels).

Share

4 opmerkingen op “Oud-speler Jef Janssen overleden

 1. Bedankt voor het artikel over onze pa en zijn broer. Leuk om te lezen.

 2. Bér
  ik vindt het steeds geweldig; de wijze waarop U de aandacht stelt op de vele oud spelers van Hamontlo
  die Ons de afgelopen jaren zijn ontgaan
  Ik bedank U daarvoor bijzonder; want weinige weten de inpakt van uw artikels
  soms zeggen enkele zinnen meer dan honderd woorden
  daarom beste viend nogmaals Dank U

 3. Innige deelneming aan jou en je familie , bij dit zwaar verlies , Stefan .

Commentaren zijn afgesloten.