Veteranen

Het verlof zit er weer op….

Na een voor sommigen welverdiende vakantieperiode ergens op een ver exotisch eiland, genietend van de zon,zee,
bbq’s en sangria’s, was het terug tijd om de 2e seizoenshelft op gang te schieten. Tegenstander : KWB Kaulille.
Na een gelijkopgaand openingskwartier nam onze tegenstander de wedstrijd in handen, echter zonder echte grote kansen.
KFC daarentegen pakte uit met 2 loepzuivere counters. 0-2. Jawel. In onze gretige zoektocht naar een derde doelpunt,
om zo de wedstrijd al in in de eerste helft te kunnen beslissen, kregen we een koekje van eigen deeg. 1-2 ruststand.
Waar we tijdens de rust al een beetje voor vreesden, nl een lichte fysieke achterstand, kwam helaas ook uit. Kaulille ging direct
na de aftrap op zoek naar de aansluitingstreffer en vond die al vrij snel. 2-2. Kfc zocht en vond zijn tweede adem en trok terug ten
aanval : paal en keeper stonden helaas in de weg. Ons beste kruit was ondertussen verschoten en we moesten dit cash betalen.
Tot 3 maal toe glipte een kauliller-aanvaller door de KFC-buitenspelval en liet onze keeper kansloos. Terecht of onterecht ?
De meningen waren verdeeld. Een overdreven 5-2 nederlaag was het eindresultaat. Nu ja, zoals de goedlachse topcoach
Johan Boskamp zo mooi omschreef : een ploeg in opbouw kost punten. Laat ons daar aan optrekken !!!!