Vrouwen

Louwel – vrouwen KFC Hamont 99

KFC_Hamont_99_dames_2016-2017_Sigi_Van_HoutOnze vrouwen trokken vandaag naar Louwel. De match begon met 20 minuten vertraging omdat de scheidsrechter het plein gedeeltelijk afkeurde (vrij zompig). Maar omdat de speelsters absoluut wilde voetballen is er in samenspraak met de twee afgevaardigden toch gestart. Hamont nam in deze match al snel de touwtjes in handen en in de 5de minuut scoorde Sigi Van Hout (archieffoto) de 0-1. Marie Gorssen lukte in de 18de minuut de 0-2 en nog voor rust hingen de bordjes op 0-3 door Martine Nijs .

Kort na rust lukt Martine Nijs haar tweede en in de 65′ maakt ook Sigi van Hout haar tweede.

Louwel bleef nog aandringen maar de sterke verdediging kon het score beletten en dus won KFC met 0-5.