Audit KFC woensdag 4 oktober

schema.vlaanderen-1-600x567

 

Woensdag 4 oktober vond op KFC de 3 jaarlijkse audit plaats van 19h tot 23h.  De audit omvat een volledige doorlichting van de club en hier zijn een aantal mensen binnen onze club reeds weken mee bezig.  De organisatie die de audit uitvoert is niet alleen actief in Belgie maar ook in de Premier league, Hongarije, Duitsland, USA, Japan, etc……  De definitieve uitslag met aanbevelingen zal KFC ontvangen in de loop van de maand januari 2018.  We danken iedereen die heeft meegewerkt om er een perfect verlopen avond van te maken.  De audit omvat ook een evaluatie van trainingen en wedstrijden zodat de komende weken sommige van onze teams zullen opgevolgd worden door een van auditoren.  De resultaten van de audit zullen we bekend maken in de maand januari.

We maken grote sprongen voorwaarts en de uitdaging is om dit werk gestructureerd verder te zetten met alle KFC medewerkers waarvoor onze oprechte dank aan iedereen die de club een warm hart toedraagt en zich dagelijks inzet voor onze mooie club.  Onze dank gaat ook uit naar alle medewerkers die onze infrastructuur piekfijn in orde houden.  De velden zijn prachtig en alles is steeds netjes in orde. TOP !!!!

Share