Vrouwen

Alken-Vrouwen KFC

Alken neemt een droomstart, in de 5de minuut scoort De Graeve de 1-0, kort erna Ubags de 2-0 en nog voor het kwartier staat het 3-0 door Kaat Herbots. Dan probeert KFC de achterstand weg te werken maar voor de rust lukt dit niet en gaan we rusten met een 3-0 ruststand.

Na de rust begint KFC sterker te spelen, veel beter dan de eerste helft en op het uur maakt Sigi van Hout de aansluitingstreffer, oef die 0 is weg, maar er hangt meer in de lucht. Een kwartier larer scoort Sofie Baeten de 3-2 en loopt het beter en beter voor onze vrouwen . In minuut 77 is het werken beloond met een doelpunt van Linda Custers (3-3)dit is tevens de eindstand .
In de marge, doordat we niet over onze keeper konden beschikken hadden we als keepster Ann van Eijgen die hey al bij al voortreffelijk gedaan heeft! nog bedankt Ann.