KFC’s herenteams (eerste elftal + beloften)

(klik voor grotere foto)
(klik voor grotere foto)
En dit zijn de spelers voor eerste elftal en beloften.
Bovenste rij, v.l.n.r.: Toon Clement, Marnix Duisters, Brecht Geelen, Liam Peeters, Ferren Peeters, Vincent Bloemen, Martijn Meyers, Joris Hoeben.
Staand, v.l.n.r.: Ben Habraken, Ruben Geurts, Jeroen Goossens, Stijn Nullens, Dieter Bollen, Jarne Stelten, Marnick Emmers, Yannick Jakubka, Jasper Reyskens, Mathijs Kusters, Jorne Thys, Jo Slenders, Nick Van Samang.
Zittend, v.l.n.r.: keepertrainer Bart Driesen, T1 Tom De Vos, afgevaardigde Albert Willekens, Joren Vrijsen, Sabri Zurel, Nick Maes, Kian Conjaerts, Seppe Custers, Bjorn Van Langendonck, afgevaardigde Jacky Achten, T3 Roger Beckers, T2 Bert Kees.
Gehurkt, v.l.n.r.: Siebe Huibers, Bram Broekx, Stef Smolders, Tristan Lauwkens, Kobe Kissen, Bram Damen, Quin Looijmans

Share