Euro-Cup 2017: klaar voor voetbal!

IMG_20170525_192208366Op donderdag 25 mei werden ruim 60 teams ingecheckt in stadion ‘t Leeuwke, dat nam ongeveer 4 uren in beslag. Franca van Euro-Sportring, Bèr van de paters, Rob en Koen van KFC verschaften uitleg. Christie, Fonny, Karin, Jacky en Jaklien zorgden voor voor verdere begeleiding.

‘s Avonds waren er een kleine 800 eters in zaal de Posthoorn. Roger Simons zorgde daar voor de ontvangst. Een team van KFC-jeugdspelers en vrijwilligers stonden in voor buffet en afwas.

Vanaf vrijdag 26 mei om 9:00 wordt er volop gevoetbald, ook op zaterdag wordt er om 9:00 gestart. In totaal komen er 72 teams aan de aftrap. Zonnecrème en voldoende drinken gaat de boodschap zijn op beide wedstrijddagen.

Voor de laatste nieuwtjes en de updates verwijzen we graag naar de Facebook-pagina. Via op www.eurocuptornooi.be kan je ook alle actuele uitslagen terugvinden.

Share