Nieuws

Troosting beker van Limburg vrouwen

In een mooie, sportieve en doelpunterijke wedstrijd behaalde onze vrouwen de derde plaats in de beker van Limburg tegen de kampioen van tweede provinciale . In de 7de minuut scoorde Sofie Baeten de 0-1 . Martine Nijs scoort de 0-2 in de 10de minuut. In het laatste kwartier van de eerste helft dikten Anne Ceulemans (2x) en Sigi van Hout aan tot 0-5.

In de tweede helft gaat KFC op zijn elan door , in minuut 47 staan de bordjes op 0-6. Bij Hamont lukt bijna alles, perfecte combinaties en iedereen kansen geven op te scoren . Daardoor kan Greet Van de Sijpe de 0-7 scoren even voorbij het uur . Rizzoto van Beringen kan verdiend de eer redden en een kwartier voor het einde maakt Anouk Agten de 1-8. Kort voor affluiten gaan Linda Gijbels en Anouk Agten samen met het hoofd naar de bal en het staat 2-8 .