Euro-cup

Dankjewel, team Euro-Cup

Gisterenavond, na het vertrek van de laatste tevreden teams, verzamelden de medewerkers voor een pintje en een babbel op het horecaplein van Euro-Cup 2016. Het moment waar we als team kunnen decompresseren na 2 dagen “volle bak”, en waar we met trots kunnen zeggen dat we met z’n allen ons uiterste best gedaan hebben om dit evenement te doen slagen.
Het is super wat team Euro-Cup ook dit jaar weer gepresenteerd heeft. Chapeau!

Sportief jeugdverantwoordelijke Michel Vangerven liep op zondag met de filmcamera rond en bezorgde ons dit toffe sfeerbeeld.



Was het perfect wat we gedaan hebben? Nee, want dat kan niet. Er zijn enkele verbeterpunten die we naar de volgende editie meenemen. We bedanken onze bezoekers (en de buren) dan ook voor de constructieve feedback die we mochten ontvangen.

Dit was mijn derde editie als tornooicoördinator en ik heb tijdens de voorbereiding helaas niet dezelfde tijd ter beschikking gehad als de voorgaande jaren. Het geeft me dan ook een enorme voldoening om te zien dat de rest van het kernteam meer taken naar zich toe trekt, zodat de ontstane gaten gevuld worden. Ook hier: merci!