Jeugd Nieuws

Nieuwe sportief jeugdverantwoordelijke @ KFC

michel_vangervenHet huidige seizoen is nog niet gedaan, maar toch zijn we binnen de club al volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen.

Om ons provinciaal jeugdvoetbal nog kracht bij te zetten hebben we besloten om per direct in zee te gaan met Michel Vangerven. Michel was vorig en dit seizoen actief als TVJO (Technisch Verantwoordelijke Jeugd Opleiding) bij Esp. Pelt.

Michel heeft als speler bij Kaulille FC, SK Tongeren, RSC Anderlecht, Eendracht Gerhees en Esperanza Neerpelt een mooi parcours afgelegd.
Ook als trainer is Michel erg actief geweest. Zo is hij trainer geweest bij: jeugd Kaulille FC , verschillende 1ste elftallen van 3de tot 1ste provinciale waaronder KFC HAMONT 99 (archieffoto rechts). Verder heeft hij ook de U19 + beloften van Bocholt VV getraind.

Met het aantrekken van Michel hebben we de juiste diploma’s om volgend jaar ook provinciaal jeugdvoetbal te spelen op onze velden. Michel beschikt over het diploma UEFA A Elite jeugd en is momenteel bezig met zijn opleiding UEFA A Senioren. Het is de bedoeling van zowel de club als van Michel om een langdurige samenwerking uit te bouwen. Dat is ten slotte de beste manier om een bepaalde routine te creëren bij de trainers om zo elke individu nog beter te maken.

3 Replies to “Nieuwe sportief jeugdverantwoordelijke @ KFC

Comments are closed.