Euro-cup

Honderdmaal dank

WP_20150516_07_51_32_ontbijtEén van de bijzondere momenten van elke Euro-Cup is wanneer alle bezoekende teams vertrokken zijn en de organisatoren, medewerkers en scheidsrechters er nog eentje (of twee ;)) drinken op de goede afloop. De sfeer is dan heel gemoedelijk en er heerst een gevoel van trots en tevredenheid.

Ook in mijn tweede jaar als tornooicoördinator blijf ik het erg motiverend vinden dat we zo’n hecht team hebben. Iedereen zet er de schouders onder om onze Euro-Cup te doen slagen. Men springt bij waar tijdelijk een gat valt en doet er alles aan om het de bezoekers zo aangenaam mogelijk te maken. Lange dagen zijn nauwelijks een probleem. En het maakt niet uit of dat nu op ‘t Leeuwke, in de Posthoorn (foto) of de Walburg is. Of op de accommodaties zoals WICO Campus Salvator of de Witteberg. Het Euro-Cup team stáát er.

Vandaar dan ook de hondermaal dank. Zelfs iets meer, maar het gaat om het idee. 🙂

One Reply to “Honderdmaal dank

  1. Ik kan me alleen maar bij het bovenstaande aansluiten en hoop dat dezelfde groep medewerkers er ook bij de volgende uitgave in 2016 de schouders eronder zullen zetten, liefst nog wat aangevuld met wat jongere elementen natuurlijk.

Comments are closed.