Nieuws

Zilveren jubileum secretaris Jacky Vlassaks

WP_20141227_20_16_13_huldigingOp het jaarlijkse kerstfeest werd secretaris Jacky Vlassaks gehuldigd door voorzitter Jackie Slenders en ondervoorzitter Rob Bloemen. Jacky is aan zijn 25e seizoen in deze functie bezig. Hij is destijds als secretaris gestart bij SK Hamont en bij de fusie in 1999 verder gegaan.
In een verder verleden was Jacky ook actief bij de andere moederclub van KFC, Hamontlo VV. Daar was hij o.a. afgevaardigde en lid van de supportersclub. Ook langs deze weg nogmaals een merci voor al het werk achter de schermen en in het bestuur.

Op het kerstfeest waren bestuursleden, medewerkers, trainers, afgevaardigden aanwezig. Verder waren ook de spelers van U21, beloften en eerste elftal aanwezig. Ons dameselftal was natuurlijk ook van de partij.
Een limbo-wedstrijd zorgde voor extra animo (passend in het Hawai-thema). Enkele toonbare foto’s kan je op onze foto-site vinden.

2 Replies to “Zilveren jubileum secretaris Jacky Vlassaks

  1. Mocht er nog enige twijfel bestaan over een foto getoond tijdens de diapresentatie over Jacky:
    het was wel degelijk de kadettenploeg van 1986-1987 van (toen nog niet K.)V.V. Hamontlo.
    Maar misschien heb ik niet alles goed gehoord waarover er twijfel was en zaai ik nu zelf verwarring.
    In dat geval: alvast sorry.

  2. Prima initiatief om deze man eens in de spotlights te plaatsen. Ben ervan overtuigd dat Jacky al vele jaren de drijvende kracht is bij deze club en zo zijn er nog een paar zeldzame exemplaren. Koesteren die kerels !

Comments are closed.