Tijdens het lange Hemelvaartweekend gaat stadion ‘t Leeuwke van KFC Hamont 99 weer het strijdtoneel zijn van de sportieve wedijver tussen Europese jeugdvoetbalteams. Liefst 65 ploegen uit België, Nederland, Frankrijk en Duitsland ontmoeten elkaar op de groene mat. Er wordt ook dit jaar weer gespeeld in de categorieën U11 tot en met U19, met dit jaar vooral een volle bezetting bij de U13 en U15.

En het is niet enkel voetbal dat aan bod komt. Op vrijdagavond wordt de actiefilm Justice League aangeboden in Cinema Walburg. Elke speler krijgt ook een medaille van de UEFA, kaderend in het RESPECT-programma. Een pannakooi staat ter beschikking om de skills te demonstreren. Zaal de Posthoorn is ‘s morgens en ‘s avonds de plek waar de teams een hapje kunnen gaan eten. Overdag is ons gezellige horecaplein de ideale plek voor een hapje en een drankje.

We bedanken onze sponsors, de stad Hamont-Achel, de Provincie Limburg en Sport Vlaanderen voor de financiële en materiële steun. Zonder hen was er geen Euro-Cup. Uiteraard vergeten we de eigen mensen niet: in totaal gaan er weer meer dan 100 vrijwilligers instaan voor de kenmerkende grenzeloze charme, samen met partner Euro-Sportring.

We ontvangen jullie graag in stadion ’t Leeuwke op vrijdag 11 en zaterdag 12 mei. De toegang is gratis. Tot dan!

Onze U15 hebben een denderend seizoen gespeeld.  Onder trainer Bart Biemans hebben de jongens enorme vooruitgang gemaakt dit seizoen.  Ze zijn dan ook de verdiende kampioen in hun reeks.  Voor KFC is dit het 3de team dat dit seizoen de kampioenstitel wist binnen te halen.  Een hele dikke proficiat aan alle spelers en ouders en vooral aan trainer Bart voor het behalen van de titel.   Vandaag werd er dan ook nog met 2 – 1 gewonnen tegen Maasland voor het provinciaal kampioenschap.  Wat een mooi seizoen voor KFC !!!

 

De competitie 2017 – 2018 zit erop voor onze teams.  We hebben een erg succesrijk jaar achter de rug.  Alle teams hebben goede progressie gemaakt en voor volgend seizoen zijn er heel wat jeugdteams die een niveau code hoger kunnen gaan spelen.  Deze teams hebben nood aan meer weerstand tijdens hun wedstrijden.  Dit is een zeer gunstige evolutie voor onze jeugdopleiding.  Hieronder vind je de eindranking terug van onze jeugdteams die in een competitie met ranking spelen.  Voor de lagere leeftijden is er geen ranking maar we willen hier wel vermelden dat ook hier uitstekende resultaten behaald werden in meerdere leeftijdscategorien.  Alle teams in het Rood behaalden een podium plaats of werden kampioen.  De auditeur van Footpass die zeer lovende woorden had voor onze jeugdopleiding, ziet deze hierbij ook bevestigd door de resultaten.  Proficiat aan alle spelers en trainers !!

 

  • 1ste elftal eindigt op de 5de plaats
  • Res provinciaal eindigen op de 3de plaats
  • Res gewestelijk eindigen op de 1ste plaats
  • U21 provinciaal eindigen op de 1ste plaats
  • U17 provinciaal eindigen op de 4de plaats
  • U15 provinciaal eindigen op de 1ste plaats
  • U15 gewestelijk B eindigen op de 2de plaats
  • U15 gewestelijk C eindigen op de 6de plaats
  • Dames elftal eindigen op de 1ste plaats PO2 en finale beker van Limburg 20 mei