Vrijdag aanstaande 23 juni om 19h heten we alle spelers en ouders welkom op de startvergadering van onze jeugd.  Aansluitend kan je info vragen aan de verantwoordelijken of aan je team trainer.   We willen weer een trapje hoger met onze jeugdopleiding.  Hiervoor zijn er weer heel wat nieuwigheden in de jeugdwerking op komst.  We streven op termijn naar een unieke jeugdopleiding waar KWALITEIT gekoppeld aan FUN en BELEVING ons streefdoel is.  We zijn op goede weg maar mogen geen stappen overslaan. Verder willen we beroep doen op alle ouders van onze jeugdspelers en hierbij vragen dat ze onze jeugdopleiding steunen en een warm hart toedragen.  Samen met de spelers en ouders en alle medewerkers willen we een hechte groep vormen waar het goed vertoeven is voor iedereen.

KFC Jeugd

KFC Hamont 99 heeft een vacature voor Jeugdtrainer voor OB, MB of BB

  • Samenwerken met gemotiveerde trainers
  • Ondersteuning van coordinatoren OB, MB en BB
  • Ondersteuning van de TVJO
  • Trainen in een accomodatie op elite niveau
  • Een familiale sfeer
  • Jaarlijks groot evenement Euro Cup en voetbalkamp
  • Een gepaste vergoeding voor de prestaties

Sollicitaties richten aan :

Vangerven Michel

TVJO KFC Hamont99

Uefa A seniors

Uefa A elite youth

0497540086

vangerven.buhus@telenet.be

Martijn Tiesters, actief als assistent-scheidsrechter in de nationale reeksen, promoveert naar 1D, de hoogste amateurliga.

Martijn is 22 jaar en is aangesloten bij FC Maasland NO. Martijn is tevens al enkele jaren een vast gezicht op ons eurocuptornooi. We zijn dan ook trots dat we zoveel kwaliteit kunnen presenteren op ons tornooi.

We wensen Martijn veel succes op dit hoger niveau. De volgende stap is voor hem hopelijk het betaald voetbal. Ook langs deze weg, Martijn een dikke proficiat.