Hoofdsponsors
Sponsored linksKalender

september 2017
M D W D V Z Z
« aug    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Nog meer foto’s van 28e Euro-Cup

Guido Boets bezorgde nog een aantal foto’s, o.a. van wedstrijden en receptie. De teller van het album Euro-Cup 2017 staat nu op 105 foto’s.

Succesvolle 28e editie van Euro-Cup

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei streden 72 teams uit 5 Europese landen in de 28e Euro-Cup, het internationale jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99. In de leeftijdscategorieën U11 tot en met U19 werd er onder een loden lentezon gestreden door teams uit Tsjechië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en België. Thuisploeg Hamont won in de categorie [...]

Euro-Cup 2017: klaar voor voetbal!

Op donderdag 25 mei werden ruim 60 teams ingecheckt in stadion ‘t Leeuwke, dat nam ongeveer 4 uren in beslag. Franca van Euro-Sportring, Bèr van de paters, Rob en Koen van KFC verschaften uitleg. Christie, Fonny, Karin, Jacky en Jaklien zorgden voor voor verdere begeleiding.

‘s Avonds waren er een kleine 800 eters in zaal [...]

Hulp op Euro-Cup 2017: de namenlijsten

De voorbije dagen is er al een hoop werk verzet op ‘t Leeuwke. De terreinen zijn gemaaid (op woensdag nog ‘ns), de belijning is lopende, infrastructuur (elektronica-afdeling, IT, ..) getest, en het horecaplein begint ook vorm aan te nemen.

De grote drukte wordt verwacht op vrijdag en zaterdag, en dan hebben we alle vrijwilligers in [...]

De laatste rechte lijn naar de 28e Euro-Cup

Op de KFC-website is het misschien wat rustig gebleven, maar donderdag barst de 28e Euro-Cup los met de ontvangst van de buitenlandse teams. Op vrijdag en zaterdag zijn er poulewedstrijden en finales, met een laatste prijsuitreiking om 19:30.

Vandaag werd er al volop gras gemaaid, pleinen belijnd, materialen van de Stad geleverd, accommodatie opgepoetst en [...]

Wedstrijdschema Euro-Cup 2017 (v.1) gepubliceerd

Het was weer geen eenvoudige puzzel, maar we hebben vandaag het speelschema voor Euro-Cup 2017 kunnen vrijgeven. Je kan het terugvinden op onze Euro-Cup pagina’s.

Eurocup 2016 video impressies

Een mooie video impressie van de Eurocup 2016. De sfeer zal ook dit jaar helemaal top zijn.

Euro-Cup: FOTO’S !

Fotografen Guido Boets (donderdag/vrijdag, foto) en Geert Stevens (zaterdag) bezorgden ons meer dan 100 foto’s. Die werden nog aangevuld met enkele smartphone-foto’s. Het resultaat van vele uren noeste arbeid kan je terugvinden op de Flickr-pagina van KFC Hamont 99.

Dankjewel, team Euro-Cup

Gisterenavond, na het vertrek van de laatste tevreden teams, verzamelden de medewerkers voor een pintje en een babbel op het horecaplein van Euro-Cup 2016. Het moment waar we als team kunnen decompresseren na 2 dagen “volle bak”, en waar we met trots kunnen zeggen dat we met z’n allen ons uiterste best gedaan hebben om [...]

Eindrangschikkingen Euro-Cup 2016

Het zit er weer op voor dit jaar, een superzonnige Euro-Cup sloot af met 196 wedstrijden en 823 doelpunten op de teller. De uitslagen kan je in dit overzicht terugvinden.

Foto’s volgen. Stay tuned!

Stralende eerste dag van Euro-Cup 2016

Euro-Cup 2016 zal wellicht de geschiedenis ingaan als één van de zonnigste edities. Vanaf ‘s morgens half 10 werd het buitenterras al gebruikt, en dat ging door tot aan het laatste fluitsignaal om 18:50. Tussendoor onderging de vernieuwde verwelkomingsceremonie haar vuurdoop en die viel goed uit. Afsluiter van dag 1 is de kaskraker “Mission [...]

Cokefoot ook in 2016 op Euro-Cup

Het promotieteam dat namens Coca-Cola het evenement Cokefoot organiseert, is ook present op de 27e Euro-Cup. Op vrijdag 6 mei komt het team langs om de voetbalskills te testen of te verbeteren. Verder wordt er ook een drankje aangeboden aan de deelnemers. Niet te missen, dus.

Euro-Cup aanwezig op 55-jarig jubileum Euro-Sportring

Euro-Cup, het jeugdvoetbaltornooi van KFC Hamont 99, wordt al vanaf de jaren ’90 samen met Euro-Sportring georganiseerd. Om de 5 jaren word de tornooi-organisatie dan ook uitgenodigd om deel te nemen aan aan de jubileumviering. Dit jaar was dat op zaterdag 24 oktober. Ditmaal werd Euro-Cup vertegenwoordigd door Fonny Plessers (secretaris, rechts op de foto) [...]

Euro-Cup 2015: foto’s, foto’s, foto’s …

Fotograaf Guido Boets was present op beide Euro-Cup-dagen en maakte een hoop foto’s. Actie, sfeer, respect, … niets ontsnapte aan zijn digitale spiegelreflexcamera. Alle foto’s kan je terugvinden in het album Euro-Cup 2015 op onze foto-website.

[UPDATE] Hier vind je de directe link naar de foto’s van de prijsuitreiking en de Respect-ceremonie.

[...]

Honderdmaal dank

Eén van de bijzondere momenten van elke Euro-Cup is wanneer alle bezoekende teams vertrokken zijn en de organisatoren, medewerkers en scheidsrechters er nog eentje (of twee ) drinken op de goede afloop. De sfeer is dan heel gemoedelijk en er heerst een gevoel van trots en tevredenheid.

Ook in mijn tweede jaar als tornooicoördinator blijf [...]