Onze vrouwen hebben hun eerste wedstrijd in de play offs gewonnen in en tegen Reppel met 0-2.
Een strakke wind maakte het moeilijk en pas vlak voor rust kwam KFC voor door een doelpunt van Sigi van Hout (foto).

In de slotminuut kon Michélle Willekens de overwinning veilig stellen.

(klik voor grotere foto)
Volgende zaterdag, om 14h30 spelen onze vrouwen een belangrijke match op Halveweg Zonhoven .Zonhoven kwam op een diefje een punt halen in de heenronde (wat ze zelf toegaven) Indien onze vrouwen winnen, spelen ze PO 1. Wil je ze komen aanmoedigen, het gaat door aan de Schopdriesweg in Zonhoven.

Verleden week verloren onze vrouwen met 2-4 tegen Beringen en vandaag mochten ze opnieuw tegen Beringen, nu in competitie.

In de eerste helft gebeurt er niet zoveel, zijn de doelpogingen schaars en blijft de stand bij rust 0-0.

In de tweede helfy zien we een aanvallender KFC en in de 57′ breekt Martine Nijs (foto) de ban; ze scoort de 1-0. Kort daarna komen de bordjes op 2-0, wederom door Martine Nijs.

In de 65′ kan Beringen tegenscoren via Sas, maar de vreugde is van korte duur: de stand komt op 3-1 door weerom Martine Nijs. En Martine lukt ook de 4-1. Tien minuten voor affluiten scoort Hehaeghe nog de 4-2.

Kort voor affluiten mag de keeper van Beringen nog eerder gaan douchen, ze krijgt rood voor handspel.
4-2 is de eindstand, dankzij vooral in de tweede helft een sterk collectief Hamont.

Op woensdag 27 december verzamelden om 18:00 de (jeugd)trainers, bestuursleden en vrijwilligers voor het jaarlijkse Kerstfeest van KFC Hamont 99. Net als vorig jaar werd er getafeld met een winter-BBQ.
Na het eten sloten ook de spelers (beloften, eerste elftal & vrouwen) aan. Voorzitter Jackie Slenders overliep het voorbije jaar, in z’n gekende stijl. Ondervoorzitter Rob Bloemen had voor enkele stille krachten van de club een oververdiend, warm presentje.
Het thema van de avond was “verkleed je in de eerste letter van jouw naam”. De best verklede deelnemers waren Jozef en zijn zoon Jezus. Een eervolle 2e plek was weggelegd voor de M&M’s van het vrouwenelftal. De 3e prijs was voor Roodkapje Ruud.

Read More

Deze maand vinden we Sofie Baeten terug in het elftal van de maand in Het Belang van Limburg. Een sterke prestatie, het is al de 3de keer dit seizoen! Sofie gaat ook stevig aan de leiding in het algemeen klassement met een gemiddelde van 7 punten.

Bij de mannen deze maand helaas niemand te vinden in het elftal.

Onze vrouwen, zonder Greet Van De Sijpe, Marie Gorssen en Kathleen Vangeneugden speelden vandaag tegen Bilzen, de club waar Claude Stréber ook nog ooit trainer was.
Bilzen had de heenmatch gewonnen met 1-3 en onze vrouwen wilden wel wat terugdoen. In de goal vonden we Merle Bergmans (foto). De eerste kans van Bilzen was goal (Sofie Sauwen 11′). Vanaf dan gingen onze vrouwen op zoek naar de gelijkmaker en die lukte in de 27′ door Laurine Knevels.

Read More