Onze vrouwen hebben nog 1 punt nodig voor een verlengd verblijf in eerste provinciale. Lange tijd ziet het er goed uit, maar vlak voor rust scoort Siemons de 1-0 voor Louwel wat tevens de ruststand is. De tweede helft is pas begonnen of Laurine Knevels maakt een eigen goal. Martine Nijs zorgt voor de 2-1 in de 53′.

Marie Gorssen valt in en bijna onmiddellijk erna staat het 2-2.

Read More

1. KFC Hamont 3 wedstrijden 19 p.
2. Louwel 3 wedstrijden 11 p.
3. Beringen 4 wedstrijden 10 p.
4. Reppel 4 wedstrijden 9 p.
Op 7/4 Spelen onze vrouwen om 10h30 in Louwel , valt hier de beslissing ? Onze vrouwen hebben voldoende aan een gelijkspel,maar ook Louwel is goed bezig met een 9 op 9 !

Ondanks het barre weer krijgen we best een aangename wedstrijd te zien,beiden ploegen gingen ervoor.Al na 8 minuten kon Beringen juichen (0-1) door Behaeghe. Op het kwartier staan de bordjes gelijk door Knevels.Op het halfuur scoort Nijs de 2-1,maar kort erna staan de bordjes weer gelijk door Geskens.

Read More

A.S. zaterdag spelen onze vrouwen een belangrijke match, thuis tegen FUFO Beringen. Door de toestand in tweede nationale (2 dalers) zijn er 2 extra dalers in eerste provinciale. Bij winst zijn onze vrouwen bijna zeker gered. Afgelopen vrijdagavond speelden ze al tegen elkaar en won KFC de wedstrijd met 3-4 nadat Beringen 2 keer had kunnen gelijkstellen .
Afspraak zaterdag om 13h.