Onze vrouwen speelden vandaag 3-3 gelijk tegen Alken. Gaens van Alken en Sigi Van Hout (foto) van Hamont scoorden voor rust. Na rust weer Gaens en Van Hout. Sofie Baeten geeft KFC de 3-2 voorsprong maar het was weer Gaens de de bordjes gelijk hing.
Achteraf gezien zuur puntenverlies, zeker omdat Bokrijk en Halveweg verloren. Hadden de KFC-vrouwen gewonnen hadden ze op een gedeelde eerste plaats gestaan.

Vandaag mochten onze vrouwen de bus in voor een moeilijke verplaatsing naar leider Bokrijk.

De eerste grote kans voor Bokrijk is raak op het kwartier door Huijnen,een afstraffing lijkt in de maak, maar onze dames kunnen ervoor zorgen dat Bokrijk niet verder uitloopt en de ruststand 1-0 blijft.
KFC start sterk na de borrel en Sofie Baeten lukt de aansluitingstreffer in minuut 48.
Door dit doelpunt begint KFC beter en beter te spelen en teamwerk scoort Rani Brouwers (foto) vlak voor het uur de 1-2.

Read More

Deze match was gelijk opgaand maar Sofie Baeten kon in de 34′ de score openen. In de 38′ maakt Sigi Van Hout de 0-2 wat ook de ruststand is.
In de tweede helft blijft Beringen proberen om aansluiting te vinden maar krijgt geen bal tegen de netten.

In de 73′ maakt Martine Nijs (foto) de 0-3 en in de 77′ de 0-4.

Onze vrouwen namen vanaf het beginsignaal het heft in handen en er komen kansen (ook die goal hadden moeten zijn) toch er gaat geen bal tegen de touwen tot Sofie Baeten in de 38′ de 1-0 scoort. Dit is tevens de ruststand.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld, Hamont de mooiste kansen maar geen goal. Vijf minuten vóór tijd kan Verlaek van Halveweg de 1-1 scoren.

KFC_Hamont_99_dames_2016-2017_Sigi_Van_HoutOnze vrouwen trokken vandaag naar Louwel. De match begon met 20 minuten vertraging omdat de scheidsrechter het plein gedeeltelijk afkeurde (vrij zompig). Maar omdat de speelsters absoluut wilde voetballen is er in samenspraak met de twee afgevaardigden toch gestart. Hamont nam in deze match al snel de touwtjes in handen en in de 5de minuut scoorde Sigi Van Hout (archieffoto) de 0-1. Marie Gorssen lukte in de 18de minuut de 0-2 en nog voor rust hingen de bordjes op 0-3 door Martine Nijs .

Read More