Vandaag speelden onze vrouwen tegen Fufo Beringen, waar we in de heenmatch in blessuretijd verloren met 3-2. De eerste kans van Beringen was raak,Geskens Loran scoorde de 0-1 op het kwartier. Dit was tevens de ruststand.
Op het uur lukt Sofie Baeten de aansluitingstreffer en 4 minuten later Laurine Knevels de 2-1. Pas 7 minuten voor affluiten kon Marie Gorssen alle twijfels wegwerken (3-1)

Klik voor grotere foto (C) KFC Hamont 99Onze vrouwen hebben vandaag een serieuze stap richting behoud gezet. Ze wonnen op Pelt met 1-3 en de achtervolgers verloren. De Hamonter doelpunten kwamen van Ceulemans, Agten en Baeten.
En vandaag vielen er echt veel doelpunten: 45 stuks in 5 matchen.

Volgende week spelen onze vrouwen tegen Fufo Beringen om 13h.

Op het Kerstfeest van vrijdag 28 december werd voor de eerste keer de Gouden Leeuw verkozen, een eer die weggelegd is voor de meest verdienstelijke speler/speelster van het voorbije kalenderjaar (2018 dus). Stemgerechtigden waren alle aanwezigen: spelers, speelsters, partners, bestuursleden, (jeugd)trainers en medewerkers.
De uitslag was spannend, met een nek-aan-nekrace van doelman Jarne Stelten en speelster Sofie Baeten. Deze laatste won, in haar elfde (!) seizoen bij KFC en kreeg haar prijs overhandigd van ondervoorzitter Rob Bloemen.

Read More