Als verliezend finalist in de beker van het gewest (tegenstrever SV Herkol is voor de beker geplaatst via de eindrangschikking in eerste provinciale), mag KFC
dit seizoen spelen in de Beker van België.

Het programma is vandaag bekend gemaakt.

zondag 29/07 – 16u00 – thuis tegen GS Beek

De volgende wedstrijden gaan pas door als de vorige wedstrijd winnend afgesloten is.

zondag 05/08 – 16u00 – thuis tegen Tc Club Gent

zondag 12/08 – 16u00 – thuis tegen of Rc Un Richelle, of UCE de Liege, of SAV St Dymphna Geel, of MD Halen

zondag 19/08 – 16u00 – verplaatsing naar ?????

zondag 26/08 – 16u00 – verplaatsing naar FC Tubize

Na de aanwerving van David Sannen als T1, zal KFC Hamont 99 nu ook op zoek moeten naar een nieuwe T2. Omwille van de moeilijke combinatie werk-voetbal zal Bert Kees volgende seizoen deze taak niet meer kunnen vervullen. Hij blijft wel als speler. We danken Bert voor zijn inzet als T2.

Geïnteresseerden voor deze functie van T2 kunnen contact nemen met sportief verantwoordelijk Maarten Duisters ‭+32 485 53 06 32‬ of maartenduisters@hotmail.com.

Voor de vrouwen:
FC Alken , FuFo Beringen , Bilzen United A , BS Sprt A , RC Genk C , KFC HAMONT , Jong STVV A , Kortessem , Lommel WS A , Louwel A , Esp. Pelt en Tongeren B.

Voor de mannen:
Anadol , Eksel , Elen , Grote heide , Gruitrode , KFC HAMONT , Lindelhoeven , Lutlommel , Maasland NO , Paal-Tervant , RC Peer , Reppel , Stal , Stokkem en Turkse FC .

bron: HBVL 7/6/2018

Ons eerste elftal is in de eindronde van 2e provinciale uitgeschakeld door een beter en gretiger Torpedo Hasselt. Na de heenmatch verloor het ook de terugmatch met een Arsenal-score: het werd 0-1 met doelpunt van Snyders op het halfuur.


Ook de andere teams uit 2A zijn uitgeschakeld, als wonnen sommigen hier wel nog de terugmatch.
Meeuwen – Schoonbeek-Beverst 1-2
Eksel – Thor Hasselt 1-0
Reppel – Landen 1-0

De eerste wedstrijd in de eindronde van tweede provinciale, die gespeeld wordt voor promotie naar eerste provinciale, moest KFC spelen op het terrein van Torpedo Hasselt. De accommodatie was nogal moeilijk bereikbaar, zodat sommige supporters te laat ter plekke waren. Bovendien heeft de thuisploeg bouwplannen en willen ze in 2019 op een nieuwe accommodatie te spelen.

Torpedo Hasselt is een ploeg in vorm, want ze behaalde tijdens de derde periode maar liefst 24 op 30. Maar ook de resultaten van KFC mochten gezien worden. Zij scoorden tijdens die periode 21 op 30.

De afwezige Nick Maes werd vervangen door Ben Kees. De thuisploeg toonde zich de betere. Voor de rust creëerden ze echter slechts één kans. Doelman Stelten (foto) stond paraat. KFC kon zich slechts zelden doorzetten. In de eerste helft kon Stijn Nullens een voorzet van Brecht Geelen niet afronden. Na de rust lanceerde Marnix Duisters Dieter Bollen, maar diens poging ging voor het doel door.

Na de rust werd de thuisploeg gevaarlijker, vooral via hun topschutter Stijn Haesevoets. Maar zijn doelpogingen werden door Jarne Stelten en Jorne Thys onschadelijk gemaakt. Op vrije trap kon Stijn echter wel scoren. Hij trapte de bal mooi aan de eerste paal binnen.

Net voor affluiten ging een halve omhaal van Jeroen Goossens nét voorlangs. Mits een beetje geluk, was deze wedstrijd alsnog op een gelijkspel geëindigd.

Maar de kansen voor kwalificatie blijven voor KFC. Ze behaalden uit onze reeks het beste resultaat, want de andere ploegen uit tweede provinciale A, die spelen voor promotie, verloren hun wedstrijd met twee doelpunten verschil. Thuis zal er echter tegen T Hasselt gewonnen moeten worden en liefst met twee doelpunten verschil. De wedstrijd KFC – Torpedo Hasselt wordt gespeeld op woensdag 2 mei om 20u00.

Voor onze jongens van de U21 stond voor vandaag de wedstrijd tegen W Koersel op het programma. Bij winst was de titel een feit.

Maar, ook zonder te spelen zijn onze jongens kampioen geworden.

Enerzijds won Lutlommel VV gisterenavond van de laatste concurrent, Zonhoven VV. Anderzijds heeft W Koersel net forfait gegeven voor deze wedstrijd.

Wel spijtig dat onze jongens hun titel niet op het veld kunnen vieren. Toch van harte proficiat aan trainer Roger Beckers, afgevaardigde Jan Rijnders en de volledige spelersgroep.

Tijdens ronde 1 van de eindronde speelt KFC Hamont 99 tegen Torpedo Hasselt.
Op zondag 29/04 om 15 uur : Torpedo Hasselt – KFC
Op woensdag 02/05 om 20 uur : KFC – Torpedo Hasselt

De andere wedstrijden zijn :
Thor Hasselt – FC Eksel
FC Landen – Rc Reppel
Schoonbeek Beverst – SK Meeuwen

De juiste speeldagen zijn nog niet bekend.

Als KFC de confrontatie met Torpedo Hasselt winnend afsluit, speelt het in de volgende ronde
tegen de winnaar van het duel Thor Hasselt – FC Eksel. De voorziene speeldagen zijn dan 6 en 9 mei.

Hoeveel dagen stond KFC Hamont 99 op plaats …
op plaats 1 stond het 30 dag(en)
. 2 . 26 .
. 3 . 14 .
. 4 . 8 .
. 5 . 52 .
. 6 . 55 .
. 7 . 21 .
. 8 . 27 .
. 9 . 0 .
. 10 . 0 .
. 11 . 0 .
. 12 . 0 .
. 13 . 0 .
. 14 . 0 .
. 15 . 0 .
. 16 . 0 .
En hoeveel punten haalde Hamont 99 tegen elke ploeg afzonderlijk …
Achel 3
Reppel 1
Eksel A 3
Meeuwen 1
Grote Heide 4
Standaard Elen 3
Gruitrode 4
Stal Sport 1
Turkse FC 6
Lutlommel 0
Anadol 3
Tervant 6
Lindelhoeven 6
Paal 4
Opitter 6

Met dank aan www.vbal4.be

R.C. REPPEL – STAL SPORT 0 – 0
TURKSE FC – N. GRUITRODE 1 – 1
ACHEL VV – A.C.TERVANT 2 – 0
K. ST. ELEN – LINDELHOEVEN VV 2 – 2
FC ANADOL – LUTLOMMEL VV 3 – 3
FL. PAAL – KFC HAMONT 99 0 – 3
K.S.K. MEEUWEN – SP.GROTE HEIDE 1 – 0
OPITTER F.C. – FC EKSEL A 0 – 4


Kampioen is Achel, PROFICIAT !